Edzőtáborok

Mint a Gárdonyi Városüzemeltetési Kft. a város területén számos közintézmény, így sportpályák üzemeltetése is a feladataink közé tartozik. Ezek az intézmények lehetőséget kínálnak arra, hogy szezonális szálláslehetőségeinket összehangoljuk különböző korosztályok SPORT életmódjával. Ezen indíttatásból edzőtáborokat szervezünk lehetőség szerint hétközi napokra (hétfőtől-péntekig) a teljes nyári szezon ideje alatt. Várjuk általános iskolás, középiskolás csoportok, amatőr,vagy profi sportegyesületek jelentkezését az alábbi elérhetőségen:

Tel.: +3620/617-6667 , Email: parkkemping@gvu.hu

 

Sportágaink, és leírásuk:

1.) Futballtábor:

Edzés helyszíne: Agárdi Parkerdő Sport és Szabadidő Központ (a kempingtől 1,5 km-re)

2013 decemberében átadott kiváló minőségű 60X40 m-es műfüves futballpálya várja a sportolni vágyókat. E mellett 2 különálló 40X20 méteres pályaként is használható, mely lehetőséget ad szétszedni  a csapatot, ezzel speciálisan foglalkozni kisebb csoportokkal. 2 elkerített füves “nagypálya” is rendelkezésre áll és futások lebonyolítására egy igazi paradicsom, egy 1200 m-es “erdei futópálya” lett kialakítva, amely egyébként is igen nagy népszerűségnek örvend.

Szállás: 2.500.- Ft/fő/éj + IFA (430.- Ft/fő/éj 18 év felett)

Étkezés napi 3 alkalommal a szálláson: 1.200.- Ft/fő/nap

Pályabérleti díj: 12.000.- Ft/óra

DSC_0746 

 

2.) Tenisztábor:

Edzés helyszíne: Agárdi Parkerdő Sport és Szabadidő Központ (a kempingtől 1,5 km-re)

7 db salakos pálya terül el a széltől védett Parkerdei Tisztáson. Az Agárdi Teniszklub méltán vívta ki országos hírét, számos helyi versenyző szerzett már előkelő helyet a magyar ranglistán. Ezek a pályák ideális felkészülési helyszínek lehetnek minden korosztály számára amatőr, de profi szinten is. Futóedzésnek kiváló helyszínéül szolgál az erdei futópálya, de csodálatos élmény egy oda-vissza kör a tóparton végighúzódó új kerékpárúton is.

Szállás: 2.500.- Ft/fő/éj + IFA (430.- Ft/fő/éj 18 év felett)

Étkezés a szálláshelyen napi 3-szor: 1.200.- Ft/fő/nap

Pályabérleti díj: 2.000.- Ft/pálya/óra

Tenisz

 

3.)  Triatlon (úszás, kerékpározás, futás)

Edzés helyszíne: Park Strand Kemping Agárd

Úszás:

DSC_0726

A Velencei-tó déli partján a legmélyebb, egyben a legúszhatóbb is a mi partszakaszunk. Saját strandunkat kivéve, mely megfelelően elkülöníthető más vízi tevékenységtől, a strandolók sem lepik el lépten-nyomon a vízterületet, így zavartalanul úszhatjuk le a napi adagot anélkül, hogy bárkit is kerülgetni kelljen.

Kerékpározás:

DSC_1049

A Velencei-tó és környéke számos útvonallal szolgál a kerékpározó sportolók számára. A túrázók részére csodálatos part menti kerékpárút áll rendelkezésre, de országúti kerékpározók is több kevésbé forgalmas útvonal közül választhatnak. A szimpla Velencei-tó kör mellett hegyi edzést is végezhetnek, de Lovasberény, Csákvár, Alcsútdoboz, Kápolnásnyék útvonalon belekóstolhatnak a Tour the Velence versenyútvonalába és kihívásaiba is. A kihívás mellett a csodálatos környezet, a Velencei-tó és Velencei-hegység jótékony hatásai is segítenek az edzések monotonságát változatosabbá, ezzel izgalmasabbá, sőt eredményesebbé tenni.

Futás:

Triatlon 3.

Mi sem kínál ideálisabb környezetet egy jó futáshoz, mint egy tópart, ahol néha csendben és elhagyatva, néha pedig szinte a már-már Miami Beach-hez hasonlító partszakaszon kell áthaladni, mindezt Magyarországon, a Velencei-tó mellett. Agárdról, a Park Kempingből egy Velence Kórzói útvonal ennyire változatos tud lenni. És mindez már oda-vissza csaknem 16 km, ami nem egy rossz edzéstáv. De ha valaki ennél is többet szeretne, az elindulhat egy teljes körre a Velencei-tó körül, a túloldalon még emelkedőkkel is mérkőzhet, de feltétlenül nagy élmény egy kör után visszaérkezni a kiinduló pontra, mely jelen esetben a kemping kapujában van. A csaknem 30 km-es kör után aztán jól eshet egy csobbanás a parton elnézve a sokszor  és sokak által megcsodált agárdi naplementét…

Szállás: 2.500.-/fő/éj + IFA (430.- Ft/fő/éj 18 év felett)

Étkezés napi 3 alkalommal: 1.200.-Ft/fő/nap

Egyéb fakultatív programok a recepción érhetők el!

FOGLALÁS minden esetben 30% szálláselőleg befizetését jelenti, melyet a megadott elérhetőségen és kontakton keresztül bonyolíthatnak!!!

Edzésprogram, esetleg egyéb program kialakításában és bármiféle segítségben számíthatnak a kemping tapasztalt személyzetére.

Várjuk általános iskolás, középiskolás csoportok, amatőr,vagy profi sportegyesületek jelentkezését az alábbi elérhetőségen:

Szabó Béla turisztikai szervező, kempingvezető

Tel.: +3620/617-6667 , Email: parkkemping@gvu.hu

gvu.hu

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>