Agárdi Park Kemping lemondási feltételek

Amennyiben előre nem látott okok miatt lemondani kényszerül megrendelt szállását a következő lemondási díjakat számítjuk fel Önnek:

  • Amennyiben a szállásfoglalást a megrendelt időpontot megelőző 30. napig mondja vissza az előleg teljes összegét visszautaljuk Önnek.
  • Amennyiben a szállásfoglalást a megrendelt időpontot megelőző 15. napig mondja vissza, akkor az előleg összegének 50%-át lemondási díjként felszámítjuk, s a fennmaradó részt visszautaljuk Önnek.
  • A megrendelt időpontot megelőző 15. napon belüli lemondás esetén a teljes előleget számítjuk fel lemondási díjként.

•        Ha a szállásfoglaló vagy kedvezményezettje a szállást az első nap 18:00 óráig, külön értesítés nélkül nem foglalja el, a foglalást lemondottnak tekintjük, az előleg teljes összegét lemondási díjként számítjuk fel.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy 2021.09.01-től minden magyarországi szálláshelyen kötelező a bejelentkezés során a vendég személyazonosságát igazoló okmányát és lakcímkártyáját beolvasni. Így ezen iratokat minden egyes szállóvendégtől (ideértve a csecsemők okmányát is) kötelesek vagyunk elkérni, ennek hiányában a szálláshely szolgáltatást sajnos meg kell tagadnunk!

hu_HUMagyar